سنسور آسانسور :

شاید برای بسیاری از کسانی که از آسانسور استفاده می کنند این سوال پیش آمده باشد که آسانسور چگونه سر یک طبقه می ایستد؟ آیا وسیله مکانیکی وجود دارد که باعث شناسایی و توقف می شود؟ یا اینکه آسانسور به صورت هوشمند اینکار را انجام می دهد؟!
کسانی که آشنایی نسبی با رشته برق دارند مطئنن می دانند که طراحی چنین سیستمی چندان کار دشواری نیست. زیرا کافی است از سنسورهای موجود در بازار یکی را انتخاب نماییم تا کار ما را راه بیندازد. سنسورهای مغناطیسی ابزاری بسیار مناسب برای طراحی چنین سیستمی می باشند زیرا علاوه بر هزینه کم، نصب آسان و دقت بالایی دارند و به همین منظور به وفور در صنعت آسانسور مورد استفاده قرار می گیرند.
سنسورهای مغناطیسی مورد استفاده در صنعت آسانسور از نوع لچ می باشند به این معنی که آخرین حالت خود را حفظ می کنند. بگذارید به صورت بسیار ساده توضیح دهم. فرض کنید یک سنسور مغناطیسی لچ و یک آهنربا در اختیار دارید. در داخل سنسور یک کنتاکت بسیار ریز طراحی شده است که اگر مثلا قطب منفی آهنربا روبروی سنسور قرار گیرد باعث بسته شدن کنتاکت می شود و اگر قطب مثبت آهنربا جلوی سنسور قرار گیرد باعث باز شدن کنتاکت خواهد شد و به خاطر اینکه کنتاکت از نوع لچ می باشد لذا آخرین حالت کنتاکت حفظ خواهد شد.
ما برای اینکه هر طبقه را شناسایی کنیم چند آهنربا در نزدیکیه هر طبقه بر روی ریل کابین تعبیه می کنیم تا سنسوری که بر روی کابین و نزدیک به ریل نصب شده است، این آهنرباها را شناسایی کرده و فرمان توقف آسانسور را بدهد. در نصب سنسور باید دقت زیادی صورت گیرد تا از حوادث احتمالی جلوگیری شود.
همان طور که قبلا گفته شد در سیستم های شناسایی قدیمی در هر طبقه یک سوییچ جهت شناسایی وجود داشت ولی به علت مشکلاتی از قبیل صدا دادن سنسورها،سیم کشی زیاد سیستم هنگام نصب.خرابی غیر متمرکز و سختی دسترسی از رده خارج و جای خود را به ۲ عدد سنسور از نوع ریدرله که با آهنربا کار میکند داده است.
در سیستم جدید ۲ سنسور دور انداز و استوپ طبقه) جایگزین سنسورهای ثابت شده اند.این سنسورها به وسیله تراول کابل به مدار فرمان متصل شدهاند وکار شناسایی را انجام میدهند.در هر طبقه به جای یک سنسور از یک عدد آهنربا استفاده شده که به محض قرار گرفتن سنسور روی کابین مقابل آهنربا ،سنسور عمل کرده پالسی به مدار فرمان میفرستد.

به این طریق به راحتی مدار کنترل شده و آسانسور در جای لازم می ایستد.

البته برای استوپ طبقه در هر طبقه یک آهنربا کافی است. ولی برای دور اندازی در هر طبقه ۲ آهنربا نیاز می باشد.یکی برای جهت بالا و دیگری جهت پایین.که این عمل با یکی در میان شمردن آهنرباهای دور انداز توسط مدار فرمان اصلاح شده در حقیقت یکی از آهنرباها را می شمرد و دیگری را در نظر نمیگیرد.

 

 

http://aasansor.ir/images/product/3_type_of_parts/9_otherparts/sensor/5023728.jpg

http://aasansor.ir/images/product/3_type_of_parts/9_otherparts/sensor/1.jpg

 
 

 سنسور شهاب  :http://aasansor.ir/images/product/3_type_of_parts/9_otherparts/sensor/shahablift-logo-300x69.png

 

گروه صنعتی شهاب با پشتوانه بیش از ۱۰ سال تجربه مدیران ارشد خود در صنعت آسانسور و با هدف تأمین تجهیزات مورد نیاز این صنعت با استفاده از محصولات با کیفیت و مقرون به صرفه اقتصادی و در جهت گره گشایی بخشی ازمشکلات ایران عزیزمان در سال۱۳۸۵ تأسیس گردید. این گروه با عمل به شعار همیشگی خود که همانا ” رضایت مندی مشتریان ” می باشد توانسته است محصولات خود را در سراسر ایران به نحو احسن به دست مصرف کنندگان خوش ذوق برساند.بطوری که هر جا مارک ” شهاب ” را می بینید اطمینان پیدا میکنید که کیفیت و دوام هر دو با این نام و مارک گارانتی شده است. محصولات تولیدی هادی صنعت که در حال حاضر سنسورتمام فلزی و میکروسوئیچ های پروانه ای و غلطکی است دارای دو سال ضمانت می باشد. واحد طراحی و قالبسازی هادی صنعت آماده طراحی و ساخت انواع میکروسوئیچ های خاص طبق سفارش مشتری می باشد. به اطلاع مصرف کنندگان محصولات شهاب می رساند که این واحد تولیدی موفق به دریافت گواهینامه استاندارد ISO 9001 (مدیریت کیفیت) و ISO 10004 (رضایت مندی مشتریان )شده است.

http://aasansor.ir/images/product/3_type_of_parts/9_otherparts/sensor/001-600x400.jpg

 


  • معرفی

  • گواهی استاندارد

  • مشخصات فنی

  • دریافت کاتالوگ